Forum Polskiego Serwera Współczesnej Wojny.

Tutaj znajdują się różne informacje nt. serwera.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-01-14 12:19:01

Mlody
Administrator
Liczba postów: 21
Windows 8.1Chrome 55.0.2883.87

Rekrutacja!

1. Nick w grze:
2. Nazwa konta w grze:
3. Wiek: (Min. 14)
4. Czy byłeś kiedyś na stanowisku moderatora?
5. Czy potrafisz obsługiwać się panelem admina?
6. Czy przeczytałeś wszystkie regulaminy na serwerze?: (Będziemy pytać o nie w wolnej chwili)
7. Czy szanujesz graczy?
8. Coś o sobie (min. 8 zdań)

Zapraszam do pisania! (Piszemy podania w tym poście.)
Rekrutacja kończy się 20 stycznia.

#2 2017-01-15 19:18:41

ATakiTamZKoncowka18
Użytkownik
Liczba postów: 4
WindowsChrome 55.0.2883.59

Odp: Rekrutacja!

1. Nick w grze:
sajbusz18
2. Nazwa konta w grze:
sajbusz18 (Musicie otworzyc serwer)
3. Wiek: (Min. 14)
16
4. Czy byłeś kiedyś na stanowisku moderatora?
Tak jest
5. Czy potrafisz obsługiwać się panelem admina?
Tak jest
6. Czy przeczytałeś wszystkie regulaminy na serwerze?: (Będziemy pytać o nie w wolnej chwili):
Tak jest
7. Czy szanujesz graczy?:
Jak swoją matke
8. Coś o sobie (min. 8 zdań):
Nazywam się Mateusz. Mieszkam na Pomorzu w małej wsi Kleszczewo Kościerskie. Inspirują mnie płonące ciała przeciwników. Uczęszczam na spotkania ASG. Nie znam się na militariach ale pomagać umiem. Znam dobrze j. angielski. Czasem potrafi mi odpierdolić albo ja sobie sam wypierdole (np. głową w biurko). Nie znam się na tworzeniu frakcji ani na dowodzeniu wiec lubie być szeregowcem.

#3 2017-01-15 19:27:43

Kalosh
Zbanowany
Liczba postów: 1
WindowsChrome 52.0.2743.116

1. Nick w grze: Kalosh
2. Nazwa konta w grze: Kaloi
3. Wiek: (Min. 14) 14,5
4. Czy byłeś kiedyś na stanowisku moderatora? Tak
5. Czy potrafisz obsługiwać się panelem admina? Tak
6. Czy przeczytałeś wszystkie regulaminy na serwerze?:Tak  (Będziemy pytać o nie w wolnej chwili)
7. Czy szanujesz graczy?  Szanuje graczy którzy mnie szanują.
8. Coś o sobie (min. 8 zdań) Jestem Adam. Mieszkam w województwie Wielkopolskim w mieście Ostrów Wielkpolski. Interesuje się piłką nożną oraz grami. Gram w szkolnym klubie piłkarskim. Mam dużo medali z turniejów. Umiem grać w ping ponga. Lubię oglądać seriale oraz reklamy. Jebać PiS.

#4 2017-01-15 20:39:44

DeV
Moderator
Liczba postów: 5
Windows 7Opera 42.0.2393.94

1. Nick w grze:DeV
2. Nazwa konta w grze:DeV-jak otworzysz serwer [dblpt])
3. Wiek: (Min. 14):15
4. Czy byłeś kiedyś na stanowisku moderatora?:Tak
5. Czy potrafisz obsługiwać się panelem admina?:Tak
6. Czy przeczytałeś wszystkie regulaminy na serwerze?: (Będziemy pytać o nie w wolnej chwili):Tak
7. Czy szanujesz graczy?:Jeśli potrafią szanować siebie nawzajem i szanują mnie-to tak
8. Coś o sobie (min. 8 zdań):Jestem Bartek,mieszkam w Rzeszowie.Gry są moją pasją ale nie jedyną-drugą jest siatkówka.Gdyby była taka potrzeba mogę zająć się administrowaniem TS3.
W MTA gram od 2012 z przerwą na 1 rok.

#5 2017-01-18 16:15:48

AkaAncht
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Chrome 55.0.2883.87

1. Nick w grze: AkaAncht
2. Nazwa konta w grze: AkaAncht
3. Wiek: (Min. 14) 16
4. Czy byłeś kiedyś na stanowisku moderatora? tak 2 razy
5. Czy potrafisz obsługiwać się panelem admina? tak
6. Czy przeczytałeś wszystkie regulaminy na serwerze?: (Będziemy pytać o nie w wolnej chwili) Tak
7. Czy szanujesz graczy? oczywiście
8. Coś o sobie (min. 8 zdań)
Mam na imię Dawid.Mam 16 lat.Mieszkam w sopocie. Aktualnie zajmuje się informatyką oraz programistyką. Często gram w Mta gdzies tak 4 lata normalnie a tak 2 razy miałem moderatora teraz może 3 raz.Nowy jestem na serwerze ale jestem bardzo dobrym Moderatorem.

#6 2017-01-18 16:35:07

DeV
Moderator
Liczba postów: 5
Windows 7Opera 42.0.2393.94

POPRAWIONA WERSJA
1. Nick w grze:DeV
2. Nazwa konta w grze:DeV-jak otworzysz serwer [dblpt])
3. Wiek: (Min. 14):15
4. Czy byłeś kiedyś na stanowisku moderatora?:Tak
5. Czy potrafisz obsługiwać się panelem admina?:Tak
6. Czy przeczytałeś wszystkie regulaminy na serwerze?: (Będziemy pytać o nie w wolnej chwili):Tak
7. Czy szanujesz graczy?:Jeśli potrafią szanować siebie nawzajem i szanują mnie-to tak
8. Coś o sobie (min. 8 zdań):Jestem Bartek,mieszkam w Rzeszowie.Gry są moją pasją ale nie jedyną-drugą jest siatkówka.Gdyby była taka potrzeba mogę zająć się administrowaniem TS3.W MTA gram od 2012 z przerwą na 1 rok.Moderatorem bywałem głównie na serwerach zabawy/race,ale nie uważam ze przeszkadza to w byciu moderatorem na serwerach militarnych. Nawiązując jeszcze do spraw dot.wojsk,jednym z moich hobby jest czytanie pamiętników czołgistów z okresu II wojny światowej. Od zawsze uważałem że czołgi są najdoskonalszymi maszynami na polu bitwy.Potrafię obsługiwać narzędzie do mapowania (Młody potwierdzi xD).Staram się wraz z GROMem balansować siłą frakcji i nie doprowadzić do upadku serwera przez brak graczy,zapraszam nowych (Dostałem bana na kilku serwerach za reklamy),szukam podmianek i proponuje skrypty/zasady które można byłoby wprowadzić na serwer.
Pozdrawiam DeV

#7 2017-01-18 17:05:57

Venkatesh
Użytkownik
Windows 7Opera 28.0.1750.40

1. Nick w grze: Venkatesh
2. Nazwa konta w grze: Venkatesh
3. Wiek: (Min. 14) 18 in August.
4. Czy byłeś kiedyś na stanowisku moderatora? Tak byłem.
5. Czy potrafisz obsługiwać się panelem admina? Oczywiście że tak.
6. Czy przeczytałeś wszystkie regulaminy na serwerze?: (Będziemy pytać o nie w wolnej chwili) Jestem  w trakcie czytania, wbije na blachę [dblpt]P
7. Czy szanujesz graczy? Ostatnio wiele się zmieniło odkąd (no wiecie) zrobiłem się spokojny i pomocny (Tak wiem nie możliwe a jednak) poprostu uświadomiłem sobie kilka spraw, zrobiłem przerwę od mta i na dobre mi to wyszło. Jeśli chodzi o pytanie to tak.
8. Coś o sobie (min. 8 zdań)) Mam na imię Krystian lat 17/18 urodzony w Polsce ale aktualnie mieszkam w Niemczech. Interesuję się troszku militariami i motoryzacją. Jeśli chodzi o mój staż w mta to będzie tak już z 3/4 lata lub więcej. Umiem posługiwać się mapeditorem więc jeśli będzie trzeba odjebie się coś. Próbuję coś tam pisać/przerabiać skrypty ;v. Jeśli chodzi o zapotrzebowanie podmianek to troche tego mam. Miałem kilka serwerów jeden niewypał a drugi wypalił, na wielu pełniłem funkcję moderatora czy też Supporta jak to woli. Oprócz mta gram również w warthunder i battelfield na PS (Playstation). Poza grami (Żeby nie wyszło że jestem "Nerdem") gram w piłkę ręczną.

Wnoszę o pozytywne rozpatrzenie podania [dblpt]P

Pozdrawiam Venkatesh

#8 2017-01-18 17:30:57

ShoxiYT
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Chrome 55.0.2883.87

1. Nick w grze:Cieslak
2. Nazwa konta w grze: JW2305|Szer.Cieslak
3. Wiek:  14
4. Czy byłeś kiedyś na stanowisku moderatora? tak
5. Czy potrafisz obsługiwać się panelem admina? tak
6. Czy przeczytałeś wszystkie regulaminy na serwerze?: Tak przeczytałem wszystkie [sred])
7. Czy szanujesz graczy? Tak pod warunkiem że oni mnie szanują
8. Coś o sobie Jestem Kacper mam 14 lat mieszkam w Częstochowie . Interesuje mnie bardzo wojsko . Lubię grać w różne RPG przygodówki i strzelanki . W wolnym czasie jeżdzę na rowerze z kolegami i chodze do mojego wujka który zajmuje się militariami .

#9 2017-01-18 17:46:47

Ciastkov
Użytkownik
Windows 7Firefox 50.0

1. Nick w grze: Ciastkov
2. Nazwa konta w grze: Ciastkov
3. Wiek: (Min. 14): 17
4. Czy byłeś kiedyś na stanowisku moderatora?: Tak
5. Czy potrafisz obsługiwać się panelem admina?: Tak
6. Czy przeczytałeś wszystkie regulaminy na serwerze?: Czytałem jak Młody patrzył na siusiola (Będziemy pytać o nie w wolnej chwili)
7. Czy szanujesz graczy?: Czasami się zdarza (zazwyczaj szanuję)
8. Coś o sobie (min. 8 zdań): Mam na imię Marcin i mam 17 lat. Mieszkam w Gdańsku gdzie jest pełno młodych i fajnych dupeczek. Aktualnie jestem w 1 klasie liceum gdzie też są fajne i młode dupeczki. Interesuję się militariami, wojskiem, strażą pożarną, kulturystyką oraz motoryzacją. Moderatorem byłem na militarii u Ptryga przez jakieś pół miesiąca lub miesiąc (Jebać SweeT'a). Zamierzam zacząć przygodę z ASG aby poczuć trochę tego klimatu. W MTA gram już z 6-7 lat z paroma przerwami. W przyszłości chcę pójść na AWF i rozpocząć karierę żołnierza zawodowego lub strażaka.

Jeśli dostanę się na to stanowisko (w co szczerze wątpię hehe) to przysięgam wykonywać moje obowiązki dobrze i zgłosić się na chemioterapię.
Pozdrowionsy.

#10 2017-01-18 22:17:19

Mlody
Administrator
Liczba postów: 21
Windows 8.1Chrome 55.0.2883.87

Dobra, jutro oficjalne wybory na moderatora, nie ma co czekać tyle czasu do 20 stycznia. XD

Wiadomość dodana po 14 h 55 min 01 s:
Zamykam rekrutację i ogłaszam nowych moderatorów serwera, a nimi są:
-DeV
-Ciastek
Gratuluję wygranym.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum